TOKAT / PAZAR - Çiftlik İlkokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN – VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ

VELİ ÖĞRETMEN  GÖRÜŞMELERİMİZ AŞAĞIDA YAYINLANAN SAATLER ARASINDA YAPILACAKTIR. VELİLERİMİZİN BU SAATLERE UYMALARI RİCA OLUNUR.

Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin başarısı ve disiplini için okul-aile işbirliği çok önemlidir. Veli ve öğretmen görüşmesi, bu işbirliğinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir.

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

Sayın velilerimizden hem kendi çocuklarının hem de diğer çocukların eğitim öğretim zamanından vakit çalınmaması için aşağıdaki öğretmen-veli görüşme saatlerine titizlik ve anlayış göstermelerini bekliyoruz.

PAZAR KAYMAKAMLIĞI

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü